Thuiswerken


Om de verspreiding van COVID-19 te beperken, zijn er diverse maatregelen getroffen door de overheid. Het dringende advies om thuis te werken is er daar een van. Om thuis te kunnen werken heb je natuurlijk wel de juiste apparatuur nodig. Wij hebben een kleine selectie gemaakt om de juiste spullen te vinden.

HP EliteBook 850

Computers

Een snelle computer mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het thuiswerken. De HP ProBook en EliteBook serie laptops beschikken over de nieuwste razendsnelle Intel processoren waardoor je je werk zo efficiënt mogelijk kunt doen.


Laptops

Schermen

Thuis werken betekend ook dat er meer ruimte nodig is. De HP EliteDisplay e27d met QHD scherm en ingebouwde dock bied zowel op het scherm als op het bureau voldoende ruimte.

Hoge resolutie van 2560 x 1440

Ingebouwde webcam

Opladen via USB-C 100W


Bureausteunen

Alle schermen


TP-Link Deco X60

Sterkere Wifi

Aangezien er meer mensen thuis zitten word je Wifi netwerk natuurlijk ook meer belast. Het TP-Link Deco Mesh systeem is daar de ideale oplossing voor.

3 zenders voor goede dekking

Makkelijk beheer met app

Simpel uit te breiden


Wifi versterkers

Docking stations


Ben je al in het bezit van een goede laptop maar wil je comfortabel aan het bureau zitten dan is een docking station de ideale oplossing. Deze beschikt over de nodige aansluitingen zodat je met 1 kabel zowel een extern scherm, toetsenbord en muis als netwerkkabel op je laptop aansluit. De laptop veranderd op deze manier in een desktop computer. Koppel de kabel los en je kan de laptop net zo makkelijk weer meenemen.

HP USB-C Dock G5
Bekijk onze docking oplossingen

Beeld en geluid

Image

Tijdens het thuiswerken word er regelmatig vergaderd via bijvoorbeeld Microsoft Teams en Zoom. Hierbij is het natuurlijk fijn als je elkaar ook goed kunt zien en horen.
Uiteraard kun je bij Gooiland ook terecht voor de benodigde webcams, headsets en microfoons.


Webcams

Headsets en microfoons

Toetsenborden en muizen

Image
In combinatie met een docking station mag een los toetsenbord en muis natuurlijk ook niet ontbreken om comfortabel te kunnen werken.

Toetsenborden

Muizen

Combinatiesets

Laptopstandaards


Image

Wil je je laptop optimaal gebruiken zonder een extern scherm dan kun je ook kiezen voor een laptopstandaard. Deze zorgt ervoor dat het scherm op de juist hoogte komt te staan. Ook zorgen ze voor extra koeling van de laptop.


Alle laptopstandaards

Kabels en verloopstekkers


Image

Het kan voorkomen dat je niet beschikt over de juiste kabels om alles probleemloos aan te sluiten. Ook daar in voorziet Gooiland Computers, we hebben een ruim assortiment kabels in onze winkel.
Bel of mail om de mogelijkheden te spreken.


USB-C verloopkabels en adapters

Vraag naar de mogelijkheden