Service en ondersteuning

In onze winkel kunt u uiteraard ook terecht voor ondersteuning. Wij kunnen in de winkel elke computer, laptop en tablet aan de balie al nakijken om een voorlopige diagnose stellen. Wanneer wij het probleem niet direct kunnen verhelpen aan de balie dan zullen wij uw pc of laptop in nemen voor reparatie. De computer wordt dan grondig onderzocht en het probleem opgelost. Onze gemiddelde reparatieduur ligt op 3 werkdagen en verloopt op volgorde van binnenkomst. Wanneer de reparatie langer duurt dan verwacht, dan zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte houden.

Spoed

Een spoedprocedure is ook mogelijk, wanneer u uw product dringend weer nodig heeft. U krijgt dan voorrang in de wachtrij, houd er wel rekening mee dat hier extra kosten van € 70,- voor in rekening worden gebracht.

Op afspraak

Tevens is het mogelijk om op afspraak uw computer aan te melden. De computer dient dan uiterlijk om 10:30 aanwezig te zijn en zal dan meestal dezelfde dag al klaar zijn. De afspraak dient minimaal 1 week van te voren gemaakt te worden.

Service aan huis

Mocht u niet in de gelegenheid zijn langs te komen in de winkel dan bieden wij ook de mogelijkheid tot ondersteuning aan huis.
Klik hier voor meer informatie daar over.

Tarieven ondersteuning in de winkel

€ 15,-
Onderzoekskosten € 45,-
Installatie computer € 70,-
Bijwerken en optimaliseren € 30,-
APK € 70,-
Spoed (in overleg) € 70,-
Datarecovery €200,-

Genoemde tarieven zijn inclusief btw.