Ons team

Gooiland Computers heeft sinds 1992 een actieve groep medewerkers.
op het moment bestaat het team uit 7 full-time medewerkers en 1 part-timer.

Sinds 2010 zijn wij Ecabo gecertificeerd en hebben wij met enige regelmaat een stagiair in dienst. Onze stagiairs worden niet alleen opgeleid als techneut ook leren zij op alle afdelingen wat ze moeten doen zodat we ze met een gerust hart de ict markt op kunnen sturen.

Maak hieronder kennis met onze medewerkers, klik op een portret voor meer informatie

Eigenaar

O. Halici

Dhr. Halici is sinds 1992 werkzaam bij Gooiland Computers en is sinds 2002 de eigenaar van Gooiland Computers.

Email:ohalici@gooiland.com

Telefoon:035-6948919

Bedrijfsleider

Pieter Knecht

Werkzaam sinds: Januari 2009

Tijdens een opleiding medewerker beheer ict kwam ik stage lopen bij Gooiland Computers en hierna ben ik gebleven.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk computers en ook het  knutselen met andere elektronica is iets wat ik graag doe, tevens speel ik regelmatig een Escape Room.

Mijn dagelijkse taken bestaan uit het leidinggeven aan het team en het verzorgen van de inkoop en de administratie. Tevens adviseer ik ook onze klanten in de winkel bij de aanschaf van nieuwe producten.

Email:pknecht@gooiland.com

Telefoon:035-6948919

Buitendienst

Ruud Kolen

Werkzaam sinds: December 2007

Begonnen op de pc thuis (een echte Pentium 90 !) , vanaf dat moment altijd interesse gehad in computers en automatisering. Mijn loopbaan in de ICT is begonnen als junior systeembeheerder, daarna via een distribiteur voor PC onderdelen, in contact gekomen met Gooiland Computers.
Na een  leuk contact de uitdaging bij Gooiland Computers aangegaan.

De combinatie van het klantencontact en techniek zorgt ervoor dat ik nog elke dag met veel plezier in de auto stap, naar de klant thuis of naar de winkel aan de Lambertus Hortensiuslaan 78 in Naarden.

Technische dienst

Evan

Werkzaam sinds: 2012

Evan is een van de technische dienst medewerkers van Gooiland Computers sinds 2012, hij zorgt ervoor dat computers weer zonder problemen de deur uit gaan. Problemen met hardware en software worden verholpen zowel op Windows als op Mac.

Naast het werken gaat hij vaak thuis nog door met pc`s waarbij gamen niet uitgesloten is voor de nodige ontspanning.

Email:support@gooiland.com

Telefoon:035-6948919

Verkoop

Niels

Werkzaam sinds: Januari 2017

al ruim 20 jaar werk ik met veel plezier in de computerbranche, hier en daar een uitstap gemaakt, maar ik kom altijd weer terug bij mijn passie en dat is werken met computers. Van het verkopen van computers en toebehoren tot het installeren en repareren. Ik ben altijd bereid te helpen en ga geen uitdaging uit de weg.

In mijn vrije tijd speel ik graag een spelletje, gooi ik regelmatig een partijtje darts en houd ik me veel bezig met websites maken en o.a. Photoshop werk.

Email:rma@gooiland.com

Telefoon:035-6948919

Technische dienst

Floris

Werkzaam sinds: Maart 2017

Op jonge leeftijd al druk in de weer met bakken floppy’s om een spelletje te kunnen spelen, van daaruit is mijn interesse voor pc’s gewekt en nooit meer verdwenen.

Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van ondersteuning aan particulieren & MKB, werk ik graag aan een goed werkende oplossing voor uw vraagstuk zo kan u vlot en goed verder met uw werk.

Als hobby speel ik graag een spelletje, en zoek ik altijd naar manieren om pc’s verder te optimaliseren.

Email:support@gooiland.com

Telefoon:035-6948919