Op zoek naar een (nieuwe) website? Gooiland Computers kan u verder helpen met het uitwerken en ontwikkelen van uw nieuwe website voor uw eigen bedrijf of voor uzelf.

Interesse? Op deze pagina vindt u meer info, of u kunt een bericht sturen naar verkoop@gooiland.com.

Bouwen van de website

Basis website van 1 pagina€ 250,-
Extra pagina€ 70,-
Support(per 15 minuten)€ 15,-

De eerste setup bestaat uit het adviesgesprek over wat er met de website gedaan gaat worden, het bouwen van de eerste (hoofd)pagina en bijvoorbeeld ook de puntjes op de i zetten.

Het bouwen van een extra pagina, denkt u bijvoorbeeld aan een contactpagina of een “over ons” pagina, is ook mogelijk. Hiervoor wordt een vaste prijs per pagina gerekend.

Wilt u aanpassingen aan uw website dan is dit uiteraard ook mogelijk, u kunt uw vraag sturen naar verkoop@gooiland.com. De kosten hiervoor bedragen €15,- per kwartier.

Domeinnaam registratie

.nl domein€ 12,-
.com domein€ 18,-
Prijs per jaar

De domeinnaam is de naam waar uw website aan gekoppeld word. Zonder domeinnaam kunt u geen website of eigen mailadres gebruiken!
Denk bijvoorbeeld aan: www.gooiland.com.

Hostingkosten

Hosting€ 90,-
Prijs per jaar

Dit zijn de kosten voor het hosten van uw website op onze server, de kosten voor de domeinregistratie vallen hier niet onder.

SSL Certificaat

SSL Certificaat€ 9,99
Prijs per jaar

Het SSL certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding via HTTPS voor uw website. Sommige webbrowsers zullen uw site blokkeren als u geen SSL certificaat heeft! Het SSL certificaat staat ook bekend als het “groene slotje” wat u naast de domeinnaam in uw browser ziet staan.

Bent u benieuwd wat we zoal voor u kunnen maken? Kijk dan even naar onze demopagina’s:

Toch op zoek naar iets groter? Dat kan ook, hieronder ook een voorbeeld. Dit is wel maatwerk en de prijs is zodoende ook op aanvraag.