Game tips door Gooiland Computers

Gamen, een hobby van veel computer fanaten. Om te kijken hoe dit beter kan, hebben wij een aantal game tips voor u op een rijtje gezet.

Om het maximale uit games te halen is het goed om te kijken wat u kan bereiken met je computer. Als u weet uit welke onderdelen je computer is opgebouwd kan je opzoeken wat je uit je pc kan halen qua performance.

Welke games er gespeeld kunnen worden is afhankelijk van de specificaties van de computer, waar nodig en mogelijk kunnen diverse onderdelen vervangen worden om de computer te upgraden voor meer games te kunnen spelen. Het is belangrijk dat er een goede balans is tussen de componenten in de computer, soms is het beter om per onderdeel te kijken wat de beste optie is en dit goed af te stemmen. Een zware videokaart met een lichte processor zal weinig nut hebben.

Een aanrader voor een nieuwe game pc is om te beginnen met een goede basis, een goede CPU ,moederbord en kast is het belangrijkst, in de toekomst kan je dan een zwaardere videokaart kopen dit is 1 van de onderdelen die makkelijk uit te breiden zijn.

Naast hardware is er ook software die een positieve invloed hebben op de game ervaring, denk hierbij aan drivers, game- en windows-updates. Sinds de zogehe

ten Creators update van Microsoft heeft Windows 10 een game-modus. Deze zorgt ervoor dat Windows zoveel mogelijk kracht van de pc aan je game toewijst. Ook sommige virusscanners hebben een game-modus waardoor die niet te veel performance afsnoepen van de computer.

De randapparatuur kan ook van belang zijn bij games, denk hierbij aan een gamemuis of gamekeyboard, of een monitor die een hoger aantal Hertz heeft waardoor je een vloeiender beeld krijgt. Kijk voor een aantal van onze gaming producten op onze site :

https://www.gooiland.com/producten/randapparatuur/gaming/